Ready for fall: de nieuwste najaarscollectie hebben we in huis

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Fotoshoot zomer 2020

Parels van foto's en bloopers

Elk seizoen maken wij foto's van de nieuwe collectie. De foto's gebruiken wij voor onze folders, stoepborden en voor social media. Reinder, Rick en Mike zijn dan onze modellen. Dat is altijd een super leuke en gezellige dag met geweldige foto's als resultaat. Het plezier straalt gewoon van de foto's af

De foto's gebruiken wij gedurende dit seizoen op Facebook en Instragram. Daarnaast gebruiken wij ze op onze prachtige site en voor onze folders. 

Afgelopen maandag was het dan weer zover: de fotoshoot voor zomer 2020. Het zonnetje scheen heerlijk en de stemming zat er goed in, maar brrrrr wat was het koud! De mannen waren gelukkig onder de zonnebank geweest, zodat ze op de foto een voorjaarskleurtje op hun gezicht hadden. De fotoshoot in de zomer is altijd lastig te organiseren. We willen graag gezellige zomerse foto's, maar de bomen hebben nog geen blaadjes en buiten is het vaak koud en nat. Geen zomers tafareeltje dus. Vandaag was het niet anders. Koud en harde wind!

Gelukkig werken wij altijd samen met een geweldige fotograaf die goed meedenkt een super eindresultaat opleverd. Het weer werkte mee en we hebben even een druilerig zonnetje gezien. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Rick met korte broek en Mike met zijn linnenshirt hebben de kou en wind getrotseerd zodat Paul van der Wal ook een paar foto's buiten kon schieten. 

Het eindresultaat is geweldig geworden, maar de bloepers zijn minstens zo leuk! 

Stories