Ready for fall: de nieuwste najaarscollectie hebben we in huis

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Personal shopping

Helemaal alleen in de winkel

Bizarre tijden vragen om creatieve oplossingen. Ook wij volgen de strenge richtlijnen van het RIVM, maar wij begrijpen dat het voor vele mensen niet prettig voelt om te winkelen. Daarom organiseren wij Personal shopping met haal en breng service.

Wat is personal shopping?

Wij begrijpen dat mensen het niet prettig vinden om met meerdere mensen tegelijk in een winkel te staan, daarom bieden wij vanaf nu de mogelijkheid om dagelijks, behalve op zondag, vanaf 17.00 uur te komen winkelen. De winkel staat dan geheel voor u alleen tot uw beschikking. Daarnaast serveren wij een hapje, een drankje en veel gezelligheid. 

Als extra service bieden wij aan om u op te halen en weer naar huis te brengen. Komt u liever met eigen vervoer, dan vergoeden wij de parkeerkosten. 

Wanneer?

Personal shopping met garantie dat u alleen in de winkel bent, kan dagelijks vanaf 17.00 uur. Uiteraard niet op zondag. Deze service bieden wij ook aan tussen 9.00 en 17.00 uur, maar dan kunnen wij niet de garantie geven dat u alleen in de winkel bent.

Haal en breng service

Reinder haalt u graag van huis en brengt u ook weer thuis. Komt u liever met uw eigen auto? Dan vergoeden wij de parkeerkosten. 

Zoals u van ons gewend bent, serveren wij een hapje en een drankje in een gezellige ongedwongen omgeving. 

Intresse? Bel, mail of whatsapp ons, dan maken wij een afspraak. 

Graag tot ziens, Stay Strong!

Stories