De leukste en gezelligste herenmodezaak in Zwolle: mét topmerken en maatwerkmogelijkheden!

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Geschiedenis van Beermann

Een rijke historie!

De winkel Beermann is een van de oudste herenmodezaken van Zwolle. Een modezaak met een geweldige geschiedenis. Een winkel  In 1924 is de winkel opgericht door de heer Beermann. Na verloop van tijd heeft zijn zoon Joop Beermann het overgenomen. Joop Beermann had meer met schilderen en tekenen, daar lag zijn echte passie. Zijn bedrijfsleider de heer Van Zon ging met de winkel verder en na een hersenbloeding werd de zaak doorgegeven aan zijn zoon Remco. Remco had echter niet zoveel met mode en de winkel kwam te koop.

In 2002 hebben Reinder en Mary-Ann Drenth de winkel overgenomen en zij ondernemen elke dag nog steeds met heel veel plezier. In september 2012 is de winkel verhuisd naar het huidige adres. Dit is ook het moment dat de winkel een jonger broertje erbij heeft gekregen, namelijk DPP 18/20. Vaak wordt ons gevraagd waar de naam voor staat: DPP 18/20 staat voor ons adres Diezerpoortenplas 18 en 20.

DPP 18/20 is een wat sportievere winkel dan Beermann. DPP 18/20 is voor de wat jongere man en Beermann is wat klassieker. Zo kunnen veel mannen bij ons terecht en hebben we voor bijna iedereen wel een leuk outfit.

Reinder en Mary Ann zijn een echt ondernemersechtpaar en ondertussen helpt zoon Thijmen ook mee als model. Hij is nog iets te jong om de zaak over te nemen, maar wie weet in de toekomst......

Stories