Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

blog

Make it a december to remember 

De herfst gaat alweer over in de winter. Het wordt buiten kouder en de houtkachel mag weer gezellig aan. Heerlijk, want de feestmaand is in aantocht! Make it a december to remember.  En wij helpen daar graag aan mee met adviezen voor een passend outfit.

 

Lees meer..

Van 10 tot en met 12 oktober hebben wij het Bockbier event. Bij aankoop vanaf € 150,- krijg je een Bockbierpakket cadeau. Maak kennis met brouwer Roland van Ark en kom 12 oktober proeven. Want dan neemt Roland zijn bierkar mee naar Beermann DPP 18/20.

Lees meer..

Van 1 oktober tot en met 4 oktober organiseren wij maatwerkdagen. Tijdens dit event staan onze specialisten voor u klaar om het beste maatkostuum, maatkolbert of maatjeans bij u aan te meten. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de stoffen. Samen ontwerpen we een stijlvol eigentijds item dat bij u past.

Lees meer..

Openhuis

2019-09-18

Bye Bye zomer, welkom najaar

Nog even genieten van de laatste zonnestralen en dan staat het najaar voor de deur! Dat betekend gezelligheid, een wijntje bij de haard en een mooie nieuwe garderobe. Een goede reden om alvast even bij ons binnen te stappen. Want een ding weten we zeker; wij hebben de leukste najaarstrends voor u ingekocht!

Lees meer..
CONTACT