De leukste en gezelligste herenmodezaak in Zwolle: mét topmerken en maatwerkmogelijkheden!

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Personal shopping

Maatwerk personal shopping

 

LAAT ONS AL HET WERK DOEN!

Kies voor Personal Shopping met haal en breng service. 

De zoektocht naar de perfecte outfit was nog nooit zo makkelijk. Kom erachter welke kleuren het beste bij u passen en laat u verrassen door de verschillende stijlen. Samen gaan we op zoek naar uw eigen stijl of adviseren wij u over de huidige modetrends. Dit allemaal in alle rust als de winkel is gesloten of gewoon bij u aan huis. 

Vindt u het prettig om niet met meerdere mensen tegelijk in de winkel te zijn? Maak dan gebruik van deze mogelijkheid. Als extra service bieden wij aan om u op te halen en weer naar huis te brengen. Daarnaast serveren wij een hapje, een drankje en veel gezelligheid.

Personal Shopping met de garantie dat u alleen in de winkel bent, kan dagelijks vanaf 18.00 uur. Uiteraard niet op zondag. Deze service bieden wij ook aan tussen 9.00 uur en 18.00 uur, maar dan kunnen wij niet de garantie geven dat u alleen in de winkel bent. U heeft dan wel één van onze modeadviseurs die u persoonlijk adviseert.

 

OP AFSPRAAK KOMEN WIJ OOK BIJ U THUIS

Maak gerust een afspraak voor persoonlijk advies, of bel ons om de mogelijkheden te bespreken op 06-20859360 of 038-4215606.

Graag tot ziens,

Team Beermann DPP 18/20

MAAK EEN AFSPRAAK