Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

blog

Bizarre tijden vragen om creatieve oplossingen. Ook wij volgen de strenge richtlijnen van het RIVM, maar wij begrijpen dat het voor vele mensen niet prettig voelt om te winkelen. Daarom organiseren wij Personal shopping met haal en breng service.

Lees meer..

Vorige week zagen wij het virus nog als een stevige griep. Niks om bang voor te zijn; beetje vervelend, maar ach.... het komt wel goed. Nu; amper een week later, alles staat op zijn kop. 

Lees meer..

Elk seizoen maken wij foto's van de nieuwe collectie. De foto's gebruiken wij voor onze folders, stoepborden en voor social media. Reinder, Rick en Mike zijn dan onze modellen. Dit is altijd een super leuke en gezellige dag met geweldige foto's als resultaat. Het plezier straalt gewoon van de foto's af.

Lees meer..

Make it a december to remember 

De herfst gaat alweer over in de winter. Het wordt buiten kouder en de houtkachel mag weer gezellig aan. Heerlijk, want de feestmaand is in aantocht! Make it a december to remember.  En wij helpen daar graag aan mee met adviezen voor een passend outfit.

 

Lees meer..

Van 10 tot en met 12 oktober hebben wij het Bockbier event. Bij aankoop vanaf € 150,- krijg je een Bockbierpakket cadeau. Maak kennis met brouwer Roland van Ark en kom 12 oktober proeven. Want dan neemt Roland zijn bierkar mee naar Beermann DPP 18/20.

Lees meer..

Van 1 oktober tot en met 4 oktober organiseren wij maatwerkdagen. Tijdens dit event staan onze specialisten voor u klaar om het beste maatkostuum, maatkolbert of maatjeans bij u aan te meten. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de stoffen. Samen ontwerpen we een stijlvol eigentijds item dat bij u past.

Lees meer..

HOE STRIK IK EEN STROPDAS?

Een das kan een kostuum maken of breken... Beermann DPP 18/20 heeft een grote collectie stropdassen op voorraad, zodat er altijd een passend exemplaar te vinden is. Een das maakt het verschil. Maar de juiste das op de juiste manier knopen heeft soms heel wat voeten in de aarde... 

Lees meer..

Openhuis

2019-09-18

Bye Bye zomer, welkom najaar

Nog even genieten van de laatste zonnestralen en dan staat het najaar voor de deur! Dat betekend gezelligheid, een wijntje bij de haard en een mooie nieuwe garderobe. Een goede reden om alvast even bij ons binnen te stappen. Want een ding weten we zeker; wij hebben de leukste najaarstrends voor u ingekocht!

Lees meer..
CONTACT