Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

blog

Happy new year

Wat een bijzonder jaar. Een jaar om snel af te sluiten zodat we snel kunnen beginnen aan een nieuwjaar met nieuwe kansen.

Vorig jaar rond deze tijd hadden we nooit gedacht dat de wereld er een jaar later zo zou uitzien.

 

Lees meer..

Laat je adviseren door onze modespecialisten en dress to impress.

En bovendien maak je deze dagen kans op een dinner voor 2 bij het Pestengasthuys, zodat je kan shinen met je nieuwe outfit.

Lees meer..

Wie heeft de hitserie Peaky Blinders niet gezien?? De Britse bende met duistere activiteiten in Birmingham kort na de eerste Wereldoorlog. De kleding van de Peaky Blinders bende zien we absoluut terug in de nieuwe wintercollectie van 2020.  

De outfits in peaky blinders stralen mannelijkheid, leiderschap en stijl uit. Wie wil dat nou niet? Geef je outfit een kleine Peaky Blinders touch op 22, 23 en 24 oktober. Bovendien krijg je een bierpakket cadeau bij een besteding vanaf € 150,-

Lees meer..

De dagen worden korter en de winterjas mag weer gedragen worden. Kortom het is weer najaar!!
En bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe collectie. Kom langs of shop online en ontdek de nieuwe najaarscollectie.

Lees meer..

Bizarre tijden vragen om creatieve oplossingen. Ook wij volgen de strenge richtlijnen van het RIVM, maar wij begrijpen dat het voor vele mensen niet prettig voelt om te winkelen. Daarom organiseren wij Personal shopping met haal en breng service.

Lees meer..

Vorige week zagen wij het virus nog als een stevige griep. Niks om bang voor te zijn; beetje vervelend, maar ach.... het komt wel goed. Nu; amper een week later, alles staat op zijn kop. 

Lees meer..

Elk seizoen maken wij foto's van de nieuwe collectie. De foto's gebruiken wij voor onze folders, stoepborden en voor social media. Reinder, Rick en Mike zijn dan onze modellen. Dit is altijd een super leuke en gezellige dag met geweldige foto's als resultaat. Het plezier straalt gewoon van de foto's af.

Lees meer..

HOE STRIK IK EEN STROPDAS?

Een das kan een kostuum maken of breken... Beermann DPP 18/20 heeft een grote collectie stropdassen op voorraad, zodat er altijd een passend exemplaar te vinden is. Een das maakt het verschil. Maar de juiste das op de juiste manier knopen heeft soms heel wat voeten in de aarde... 

Lees meer..
CONTACT