De leukste en gezelligste herenmodezaak in Zwolle: mét topmerken en maatwerkmogelijkheden!

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Happy new year!

Een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Wat een bijzonder jaar. Een jaar om snel af te sluiten zodat we snel kunnen beginnen aan een nieuwjaar met nieuwe kansen.

Vorig jaar rond deze tijd hadden we nooit gedacht dat de wereld er een jaar later zo zou uitzien.

December is onze drukste en gezelligste maand van het jaar. De maand waar wij toch echt wel veel omzetten. De maand waarbij wij veel mensen blij maken met mooie outfits. De laatste maand van het jaar is altijd bijzonder. De maand waarbij we elke avond moe en voldaan met de beentjes omhoog op de bank zitten. Hard werken en hard genieten! Dat we juist deze maand moeten sluiten doet ons pijn, ook al snappen we heel goed waarom. Maar wat doet deze beslissing veel met ons en onze branche.

We zitten niet stil! Onze webshop is  afgelopen jaar geweldig mooi door ontwikkeld! Veel mensen weten hem te vinden. Er staat veel op en we werken hem dagelijks bij! Daar zijn we trots op!!

We zetten onze plannen om te verbouwen door! Er komen geweldige appartementen boven de winkel DPP 18/20. Iets waar we al jaren van dromen.

We zijn creatief en proberen in contact te blijven met onze lieve klanten. Instagram, Facebook en zo af en toe een nieuwsbrief. Bellen, Whatsappjes en FaceTime!

En natuurlijk personal shopping aan huis! Een nieuwe wereld voor ons waar we in rap tempo met succes in zijn gesprongen! Super leuk om deze mogelijkheden te kunnen gebruiken.

We zijn dankbaar voor alle lieve meelevende mensen en berichtjes. En we zijn trots op Rick en Mike die altijd voor ons klaar staan en meedenken in oplossingen. Want ook al is het glas even half vol! We stay strong!!

Wij wensen iedereen veel liefde, geluk en gezondheid voor 2021.

Liefs

Reinder en Mary Ann

 

Zo op de laatste dag van het jaar leven we extra mee met onze collega’s in de horeca en detailhandel, andere beroepsgroepen die ook hebben moeten sluiten, de mensen die werken in de zorg, maar ook de eenzamen van onze maatschappij. We hopen op snel betere tijden.

 

Stories