Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Beermann DPP 18/20

In een van de mooiste panden van Zwolle bieden wij u de beste collecties van toonaangevende topmerken. De modebewuste man vindt bij ons stijlvolle comfortabele casual kleding, maar ook een goed businesskostuum. Altijd met oog voor detail.

Komt u ook langs in Zwolle? De online webshop geeft slechts een klein impressie weer van het ruime assortiment in ons winkelpand. Tevens helpen wij u graag bij het uitzoeken van uw perfecte outfit! 

Bekijk onze kledingtips

Op zoek naar uw eigen stijl?
Zoek dan niet verder...

Op zoek naar uw eigen stijl?
Zoek dan niet verder...

... maar laat u adviseren door mij! Ik neem graag samen met u de tijd om te kijken wat (bij) u past. Zo zorgt u dat uw outfit altijd matched bij de gelegenheid. We hebben zowel zakelijk als casual kleding, dus u bent één keer weer helemaal up-to-date. Hoe fijn is dat?
Houdt u tijd over voor een lekkere espresso!

Reinder Drenth

Kleding maakt de man,
Laat mij u helpen

Casual, Tenue de Ville, zakelijk... U kunt mij 't hemd van mijn lijf vragen. Ik weet alle do's and dont's op modegebied zo voor u op te noemen. Al is het soms ook juist spannend om daar nét iets vanaf te wijken. Ik haal mijn voldoening uit het samen stellen van een outfit die haast voor iemand gemaakt lijkt te zijn. Iedereen is anders en dat maakt 't juist zo leuk!

Rick
Kleding maakt de man,
Laat mij u helpen
Winkelen moet een feestje zijn!

Winkelen moet een feestje zijn!

Gezelligheid en eerlijk advies, daar sta ik voor. Twijfelt u ergens over of weet u niet goed welk shirt bij een bepaalde pantalon past? Ik adviseer u graag! Samen zoeken we naar het perfecte outfit waar u zich prettig in voelt. Want jezelf zijn is belangrijk!

Mary-Ann Drenth

Mode is mijn passie

Heeft u al kennis gemaakt met Mike?
Mike heeft een echte passie voor mode. Hij houdt van mooie stijlvolle items. Graag adviseert hij u over de laatste trends op modegebied. Daarnaast is Mike samen met Reinder onze maatwerkspecialist.

Mike Pluim
Mode is mijn passie
CONTACT