De leukste en gezelligste herenmodezaak in Zwolle: mét topmerken en maatwerkmogelijkheden!

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Trouwkostuums

Trouwkostuums

HET IS ZOVER, JE TROUWDAG KOMT ERAAN!

Het is eindelijk zover, de grote dag is aangebroken. Alles is tot in detail geregeld en het loopt op rolletjes. Nu komt het mooiste moment; je mag je partner voor het eerst in een prachtige creatie zien! Wat natuurlijk niet vergeten mag worden is dat dit ook het moment is waarop je partner jou ook voor het eerst in je trouwkostuum zal zien. Laten wij daar nou eens bij kunnen helpen!

Wij hebben een uitgebreide collectie aan trouwpakken en helpen graag om je droompak samen te stellen. Merken als Roy Robson, Eduard Dressler, Benvenuto en Roberto Vicentti vind je in onze trouwcollectie. Dit in combinatie met een ruime keuze aan bijbehorende accessoires maakt het mogelijk om voor iedereen iets passends, maar toch unieks, samen te stellen.
 

LIEVER EEN MAATPAK? 

Naast de standaard kostuums en trouwpakken, is er ook de mogelijkheid om een pak op maat te laten maken. Met deze service wordt het mogelijk gemaakt om een pak samen te stellen naar eigen smaak. Onze vakkundige medewerkers kunnen helpen bij het aanmeten van de juiste maten en pasvorm, zodat het pak perfect past. Het kostuum kan geheel naar eigen wens worden samengesteld tot aan de knopen en voering toe. 
 

HOE GAAT HET IN Z’N WERK? 

Wij raden aan om een afspraak in te plannen bij een van onze trouwspecialisten, zodat zij alle tijd voor je hebben om samen met het droompak samen te stellen. 
Een afspraak kan gemaakt worden via info@beermannzwolle.nl of bel ons op 038 421 56 06.