De leukste en gezelligste herenmodezaak in Zwolle: mét topmerken en maatwerkmogelijkheden!

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Trouwen is hip!

Trouwen is weer helemaal in!

Twintigers en dertigers trouwen weer steeds meer. Wij zien een duidelijke toename van mensen die JA zeggen tegen elkaar!

Want wat is er nou leuker dan de liefde te vieren met alle mensen van wie je houd? Dansen met een glas champagne is je mooiste outfit met de partner waar je de rest van je leven bij wil zijn. 

Wij zien dat er een trend is waarbij bruiloften steeds persoonlijker en kleiner worden gevierd. Het gaat steeds meer om de belevenis en het bruidspaar zelf; de liefde staat veel meer centraal dan een paar jaar geleden. Er worden minder gasten uitgenodigd, maar de gasten worden wel optimaal verwend op onder andere culinair gebied. Heerlijk eten, drinken en genieten van een prachtige omgeving, terwijl de liefde centraal staat. Hoe mooi is dat!!

En daar hoort natuurlijk ook een prachtig en uniek outfit bij. Waar de dames weer meer kant in de japonnen laten verwerken, dragen de heren weer meer traditionele trouwkostuums in zowel wol als lekker casual van linnen. Waar de bruidegom ook voor kiest, wij hebben in iedergeval een ruime keus in trouwkostuums en maatconfectie om er op deze bijzondere dag geweldig uit te zien. En om je prettig te voelen, want dat vinden wij belangrijk! 

Stories