De leukste en gezelligste herenmodezaak in Zwolle: mét topmerken en maatwerkmogelijkheden!

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Maatwerk event

Het is alweer even geleden dat wij de maatwerkdagen hebben georganiseerd. De hoogste tijd om dit super leuke gezellige event terug te laten komen.

Dit jaar organiseren wij de maatwerkdagen van 17 tot en met 24 september. Tijdens dit event staan onze maatwerkspecialisten Mike en Reinder voor je klaar om het beste maatkotuum of maatkolbert bij je aan te meten. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de stoffen. Samen ontwerpen we een stijlvol en eigentijds item dat bij je past!

Een afspraak kun je inplannen via de afspraken button op de voorpagina of bel 038 421 56 06. Voor het maatwerk maken we graag een persoonlijke afspraak zodat we je alle aandacht kunnen geven. Dit kan natuurlijk ook 's avonds!

Tijdens deze maatwerkdagen geven wij 20% korting op al het maatwerk. Een maatwerkkostuum is met deze actie al samen te stellen vanaf €599 en een maatwerk kolbert begint dan al bij €399. De prijzen zijn afhankelijk van de stof die je kiest. 

Wij vinden dit altijd een super leuk event en we kijken er dan ook echt naar uit om jullie weer te treffen en mooie items samen te stellen. 

Veel liefs en tot snel,

Reinder en Mary Ann
Rick 
Mike

 

Stories