Ready for fall: de nieuwste najaarscollectie hebben we in huis

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Stay strong

Blijf gezond en tot snel

Vorige week zagen wij het virus nog als een stevige griep. Niks om bang voor te zijn; beetje vervelend, maar ach.... het komt wel goed. Nu; amper een week later staat alles op zijn kop.

Er is zoveel gebeurd en er zijn zoveel onzekerheden onstaan in de afgelopen week. Toen gister bekend werd dat de scholen dicht blijven. net zoals de horeca, was dat precies wat we hadden verwacht. Maar toch ...... als het uitgesproken wordt, wordt het opeens allemaal heel onrealistisch. Maar ook opeens enorm dichtbij en beangstigend.

Wij geloven nog steeds dat het virus, met de juiste maatregelen, onder controle gehouden kan worden. Maar onze angst zit hem in de toekomst......De grootste crisis ooit, waar we straks allemaal in terecht zullen komen.

Ondanks de ontwikkelingen en maatregelen die bijna dagelijks strakker worden, geloven wij in de toekomst. Samen staan we sterk! Want dat is ondernemen!!

Omdat wij ondertussen er ook van overtuigd zijn dat het virus veel meer is dan een griepje, hebben wij ook onze maatregelen getroffen. Ons personeel is volledig gezond, net zoals wij. De winkel maken wij extra grondig schoon; deurklinken, pinapparaat, paskamers en kledinghangers reinigen wij grondig met desinvecterende middelen. Voel je je fit, wees welkom! Omiedereen, ook onszelf, te beschermen, geven wij even geen handen meer. Ook zullen wij iets meer fysieke afstand nemen dan u van ons gewend bent.

Maar....... elke hand die wij niet schudden, compenseren wij met een vriendelijk woord.

En het fysiek afstand nemen van elkaar, compenseren wij met positieve gedachten en medeleven.

Laten wij veilig blijven en samen deze strijd winnen.

Stay strong

Liefs Reinder en Mary-Ann

Stories