De leukste en gezelligste herenmodezaak in Zwolle: mét topmerken en maatwerkmogelijkheden!

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Peaky Blinders

Peaky Blinders kleding keert terug in dagelijks modebeeld

Subtiel maar zeker zien we kleine details van de kleding van de hitserie Peaky Blinders steeds meer terug in de nieuwe collecties. De outfits in Peaky Blinders stralen mannelijkheid, leiderschap en stijl uit. Wie wil dat nou niet? En toevallig heeft de mode dit jaar veel Engelse invloeden!! 

Geef je outfit een Peaky Blinders touch op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober. Bovendien krijg je bij besteding vanaf € 150 een bierpakket cadeau. 

Om helemaal in stijl te blijven organisern wij op vrijdag 23 oktober een vrijdagmiddagborrel met hapjes, drankjes en veel gezelligheid!!

Waarom Peaky Blinders helemaal in de mode van nu past:

Veel herenmodemerken zijn dit jaar geinspireerd door de Engelse invloeden. We zien veel coats, veel ruiten en veel variatie in stoffen. In de hitserie dragen de heren weinig kleur, maar gelukkig zien wij dit jaar wel heel veel kleur. De vele warme tinten rood, geel en groen geven de mode een warme uitstraling. Ook zien we dit seizoen veel coats. 

Coats maken momenteel een groot onderdeel uit van de winterjassen collectie. In onze collectie vind je ze in veel verschillende soorten en maten. De coat is van vroeger uit echt een mode icoon en wordt nu veel gedragen in combinatie met een coltrui.

Graag laten wij alle stijlen zien tijdens ons event!!

PS
Wij houden ons aan de regels van het RIVM. Daarnaast willen wij er ook graag op wijzen dat wij, buiten de reguliere openingstijden om, ook private shopping aanbieden. Daarnaast is het mogelijk dat wij in overleg een pakket samenstellen en deze vrijblijvend opsturen zodat rustig in eigen omgeving gepast kan worden. Ook is het mogelijk om online bij ons te shoppen. 

 

 

 

 
 

Stories