Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Beermann DPP 18/20

In een van de mooiste panden van Zwolle bieden wij u de beste collecties van toonaangevende topmerken. De modebewuste man vindt bij ons stijlvolle comfortabele casual kleding, maar ook een goed businesskostuum. Altijd met oog voor detail.

Komt u ook langs in Zwolle? De online webshop geeft slechts een klein impressie weer van het ruime assortiment in ons winkelpand. Tevens helpen wij u graag bij het uitzoeken van uw perfecte outfit! 

Bekijk onze kledingtips

Op zoek naar uw eigen stijl?
Zoek dan niet verder...

... maar laat u adviseren door mij! Ik neem graag samen met u de tijd om te kijken wat (bij) u past. Zo zorgt u dat uw outfit altijd matched bij de gelegenheid. We hebben zowel zakelijk als casual kleding, dus u bent één keer weer helemaal up-to-date. Hoe fijn is dat?
Houdt u tijd over voor een lekkere espresso!

Reinder Drenth

Kleding maakt de man,
Laat mij u helpen

Casual, Tenue de Ville, zakelijk... U kunt mij 't hemd van mijn lijf vragen. Ik weet alle do's and dont's op modegebied zo voor u op te noemen. Al is het soms ook juist spannend om daar nét iets vanaf te wijken. Ik haal mijn voldoening uit het samen stellen van een outfit die haast voor iemand gemaakt lijkt te zijn. Iedereen is anders en dat maakt 't juist zo leuk!

Rick

Soms heeft u net dat beetje
extra advies nodig

Dat is precies waar ik om de hoek kom kijken. Twijfelt u ergens over of weet u niet zo goed welk blousje bij die bepaalde pantalon past? Ik adviseer u graag. Ik wordt intern niet voor niks dé 'fashion matchmaker' genoemd!

Mary-Ann Drenth
CONTACT