Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Maatpak Zwolle

Worstelt u met de zoektocht naar dat perfecte outfit? Beermann Zwolle stelt met u een maatpak samen naar wens!

Bij Beermann Zwolle was de zoektocht naar het perfecte maatpak nog nooit zo makkelijk!

Benieuwd naar welke kleuren het beste bij u passen of welke stijl? Wij laten u in Zwolle de laatste modetrends zien en gaan hier op zoek naar een pak op maat in uw eigen stijl.  

Een maatpak naar uw stijl en wensen? Wij leveren het!

Bij ons, in één van de mooiste panden van Zwolle, helpen onze vakkundige medewerkers u met het samen stellen van een pak op maat. Dit is geheel naar uw eigen smaak. Hierbij heeft u de keus uit het beste van Italië, Denemarken en Engeland.

Wij meten de juiste maten en pasvorm, zodat het pak als gegoten zit. Het maatpak kan tot in de details door u samengesteld worden tot aan de knopen en voering toe.

Beermann Zwolle heeft een maatpak voor iedere gelegenheid

Bij ons kan iedereen terecht want wij hebben voor iedere gelegenheid een geschikt maatpak. Voor een bruiloft, casual of voor naar het werk? Beermann Zwolle heeft het! De voordelen van het afnemen van maatwerk bij ons is:

  • Dat wij de grootste zorgvuldigheid nemen met het meten;
  • Dat u uw maatpak persoonlijk kan maken door de ruime keuze in stofkwaliteit, dessins, pasvormen, voeringen, stiksels en knopen. Daarnaast bepaalt u de zakken, manchetten, revers en boorden. De ‘finishing touch’ toevoegen? Zet uw initialen, een datum of bijvoorbeeld de naam van uw geliefde erop;
  • U krijgt alle aandacht en een deskundig advies;
  • Wij hebben een levertijd van maar circa 4 weken.

Een maatpak personal shoppen bij Beermann Zwolle

Personal shopping bij Beermann Zwolle houdt in dat u alleen in de winkel bent, dagelijks vanaf 18:00, behalve op zondag. Wij begrijpen dat het niet prettig is in deze tijd om met meerdere mensen tegelijk binnen te zijn in onze winkel. Hierdoor bieden wij deze service aan. Boven op deze service bieden wij het aan om u op te halen en weer thuis te brengen. 

Samen gaan we in de winkel op zoek naar het perfecte maatpak voor u. Tijdens deze zoektocht serveren wij een hapje, een drankje en veel gezelligheid. Een maatpak kopen bij Beermann Zwolle was nog nooit zo persoonlijk. 

Een bezoek aan ons pand in Zwolle voor een maatpak staat dan ook voor kwaliteit, gezelligheid, eerlijk advies en optimale service. Terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie helpen wij graag met adviezen. Bovendien wordt alles op maat gemaakt en eventueel thuisbezorgd.

Uw medewerkers als wandelende visitekaartjes

Uw eigen personeel stijlvol en eigentijds kleden? Hierdoor maakt u bij iedere zakenrelatie en klant een onuitwisbare indruk. Bij ons in Zwolle zorgen wij ervoor dat uw medewerkers er verzorgd uitzien. Een maatwerk-event in ons sfeervolle pand in Zwolle, of op locatie bij u?

Op een tijdstip naar wens met een hapje en drankje? U bepaalt! U kunt rekenen op onze zorg en aandacht, een gedegen advies en vergaande service.

Maatpak Zwolle

Plan uw afspraak bij Beermann Zwolle 

Bent u nog op zoek een kwalitatief maatpak in Zwolle? Bij Beermann Zwolle begeleiden we u van begin tot eind, zodat u altijd met het juiste maatpak naar huis gaat. Tijdens de zoektocht naar het perfecte maatpak serveren wij een lekker hapje, een drankje en veel gezelligheid. Een mooi en  maatpak uitzoeken in Zwolle? Kom langs bij Beermann Zwolle en laat u verrassen door ons brede assortiment. 

Plan uw afspraak

Overtuigd? Neem snel contact op voor persoonlijk advies voor de maatpakken in Zwolle

Neem contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op het nummer: 038 – 421560 en u kunt ons sfeervolle pand bezoeken op Diezerpoortenplas 20.

CONTACT