De leukste en gezelligste herenmodezaak in Zwolle: mét topmerken en maatwerkmogelijkheden!

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen

Een maatpak in Zwolle koopt u bij Beermann DPP!


Koop bij Beermann een maatpak in Zwolle! Bij ons was de zoektocht naar het perfecte maatpak nog nooit zo makkelijk, leuk en gezellig!

Bent u benieuwd naar welke kleuren het beste bij u passen of welke stijl? Wij laten u in Zwolle de laatste modetrends zien. Samen gaan wij in onze winkel op zoek naar een pak op maat in uw eigen stijl.  

Kies bij ons jouw favoriete maatpak in Zwolle

In onze winkel, in één van de mooiste panden van Zwolle, helpen onze vakkundige medewerkers u met het samenstellen van een maatpak bij ons in Zwolle. Hierbij houden wij rekening met uw eigen stijl en wensen. Niet alleen moet het maatpak goed zitten, maar u moet uzelf er ook goed in voelen.

Wij meten de juiste maten en pasvorm, zodat het pak als gegoten zit. Uw outfit kan tot in de details door uzelf samengesteld worden. Van de colbert tot aan de knopen en voering toe. 

Wij hebben maatpakken die uit de landen Italië, Denemarken en Engeland komen. U koopt bij ons een maatpak in Zwolle van de beste kwaliteit!

Beermann Zwolle heeft een maatpak voor iedere gelegenheid

Bij ons kan iedereen terecht want wij hebben voor iedere gelegenheid een geschikt maatpak in Zwolle hangen. Voor een bruiloft, casual of voor naar het werk? Beermann Zwolle heeft het! De voordelen van het afnemen van maatwerk bij ons is:

  • Dat wij de grootste zorgvuldigheid nemen met het meten;
  • Dat jij jouw maatpak persoonlijk kan maken door de ruime keuze in stofkwaliteit, dessins, pasvormen, voeringen, stiksels en knopen. Daarnaast bepaal je de zakken, manchetten, revers en boorden. De ‘finishing touch’ toevoegen? Zet jouw initialen, een datum of bijvoorbeeld de naam van jouw geliefde erop;
  • Je krijgt alle aandacht en een deskundig advies;
  • Wij hebben een levertijd van maar circa 4 weken.

 

Hier is de winkel van binnen te zien waar u uw maatpak in Zwolle kunt kopen.

ALLE OGEN OP U GERICHT

Personal shopping bij Beermann Zwolle houdt in dat u alleen in de winkel bent, dagelijks vanaf 18:00, behalve op zondag. 

Samen gaan we in de winkel op zoek naar het perfecte maatpak voor u. Tijdens deze zoektocht serveren wij een hapje en een drankje. Shoppen was op deze manier nog nooit zo persoonlijk en gezellig! Een maatpak kopen bij Beermann Zwolle is een feestje.

Een bezoek aan ons pand in Zwolle voor een maatpak staat dan ook voor kwaliteit, gezelligheid, eerlijk advies en optimale service. Terwijl u geniet van een heerlijk kop koffie, zijn wij in onze winkel voor u op zoek naar dat perfecte maatpak in Zwolle.

Mochtu een outfit hebben gevonden die geheel naar wens is, maar uw colbert of pantalon sluiten net niet mooi aan? Dan is dit geen probleem want wij zorgen ervoor dat alles netjes op maat wordt gemaakt. Eventueel bezorgen wij dit ook bij u thuis als u dat wil. Koop bij ons een maatpak in Zwolle en ervaar hoe leuk winkelen kan zijn.

PLAN JOUW AFSPRAAK BIJ BEERMANN ZWOLLE 

Wil je een mooi maatpak in Zwolle kopen? Kom dan langs bij Beermann Zwolle en laat u verrassen door ons brede assortiment en uitstekende service!

Bij Beermann Zwolle begeleiden we u van begin tot eind, zodat u altijd met het juiste maatpak naar huis gaat. Tijdens de zoektocht naar het perfecte maatpak serveren wij een lekker hapje, een drankje en veel gezelligheid. 

Bent u benieuwd naar onze collectie en wilt u bij ons een maatpak in Zwolle komen kopen? Bekijk alvast op onze Facebook-pagina en Instagram-pagina onze laatste collecties en doe inspiratie op. Plan hieronder uw afspraak in bij ons. Wij heten u graag van harte welkom!

PLAN HIER UW AFSPRAAK

UW MEDEWERKERS ALS WANDELENDE VISITEKAARTJES

Uw eigen personeel stijlvol en eigentijds kleden? Dat is een goed idee! Hierdoor maakt u bij iedere zakenrelatie en klant een onuitwisbare indruk. Beermann Zwolle zorgt ervoor dat uw medewerkers er verzorgd uitzien. Een maatwerk-event in ons sfeervolle pand in Zwolle of op locatie bij u? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u dit evenement houden op een tijdstip naar wens inclusief een hapje en drankje? Alles is bespreekbaar. Wij kunnen dit gehele evenement organiseren en faciliteren. Beermann Zwolle staat voor zorg, aandacht, gedegen advies en vergaande service. 

Twee heren die buiten staan en een maatpak in Zwolle dragen.

KOOP BIJ ONS EEN PERFECT MAATPAK IN ZWOLLE MET DE BESTE SERVICE

Wilt u langskomen? Neem contact dan direct contact ons op of loop gewoon binnen! Wij zijn bereikbaar op het nummer: 038 – 421560 en ukunt ons sfeervolle pand bezoeken op Diezerpoortenplas 20.

Ieder seizoen wordt onze collectie vernieuwd. In de winter hebben wij maatpakken op voorraad met een dikkere voering en in het voorjaar hebben wij in onze winkel in Zwolle maatpakken hangen met vrolijke kleuren en lichtere stoffen. Hierbij moet u denken aan linnen maatkostuums. 

Niet alleen kunt u in onze winkel een maatpak in Zwolle kopen, maar ook in onze webshop! In de webshop kunt u onder andere ook merken vinden, zoals William Lockie, Paul & Shark en Lacoste. Bekijk hieronder ons huidige assortiment.

GA HIER NAAR ONZE WEBSHOP