De leukste en gezelligste herenmodezaak in Zwolle: mét topmerken en maatwerkmogelijkheden!

Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Ik ga bestellen
Maatwerk event
Algemeen

Maatwerk event

Het is alweer even geleden dat wij de maatwerkdagen hebben georganiseerd. De hoogste tijd om dit super leuke gezellige event terug te laten komen. Dit jaar organiseren wij de maatwerkdagen van 17 tot en met 24 september. Maak een afspraak en ontvang 20% korting op al het maatwerk!!

Het team van Beermann
Algemeen

Happy new year!

Wat een bijzonder jaar. Een jaar om snel af te sluiten zodat we snel kunnen beginnen aan een nieuwjaar met nieuwe kansen.

Vorig jaar rond deze tijd hadden we nooit gedacht dat de wereld er een jaar later zo zou uitzien.

 

Een mooi grijs casual pak
Events

Dress to impress

Laat je adviseren door onze modespecialisten en dress to impress.

En bovendien maak je deze dagen kans op een dinner voor 2 bij het Pestengasthuys, zodat je kan shinen met je nieuwe outfit.

De hoofdrolspeler uit Peaky Blinders
Events

Peaky Blinders

Wie heeft de hitserie Peaky Blinders niet gezien?? De Britse bende met duistere activiteiten in Birmingham kort na de eerste Wereldoorlog. De kleding van de Peaky Blinders bende zien we absoluut terug in de nieuwe wintercollectie van 2020.  

De outfits in peaky blinders stralen mannelijkheid, leiderschap en stijl uit. Wie wil dat nou niet? Geef je outfit een kleine Peaky Blinders touch op 22, 23 en 24 oktober. Bovendien krijg je een bierpakket cadeau bij een besteding vanaf € 150,-

Het personeel van het Beermann Zwolle
Trends

Welkom Najaar

De dagen worden korter en de winterjas mag weer gedragen worden. Kortom het is weer najaar!!
En bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe collectie. Kom langs of shop online en ontdek de nieuwe najaarscollectie.

Alleen in de winkel
Algemeen

Personal shopping

Bizarre tijden vragen om creatieve oplossingen. Ook wij volgen de strenge richtlijnen van het RIVM, maar wij begrijpen dat het voor vele mensen niet prettig voelt om te winkelen. Daarom organiseren wij Personal shopping met haal en breng service.

Beermann Zwolle op de foto
Algemeen

Stay strong

Vorige week zagen wij het virus nog als een stevige griep. Niks om bang voor te zijn; beetje vervelend, maar ach.... het komt wel goed. Nu; amper een week later, alles staat op zijn kop. 

Een blauw trouwkostuum
Trends

Trouwen is hip!

Twintigers en dertigers trouwen weer steeds meer. Wij zien een duidelijke toename van mensen die JA zeggen tegen elkaar!

Een blooper met ze allen
Algemeen

Fotoshoot zomer 2020

Elk seizoen maken wij foto's van de nieuwe collectie. De foto's gebruiken wij voor onze folders, stoepborden en voor social media. Reinder, Rick en Mike zijn dan onze modellen. Dit is altijd een super leuke en gezellige dag met geweldige foto's als resultaat. Het plezier straalt gewoon van de foto's af.

Een stropdas strikken manier één
Algemeen

Hoe strik ik een stropdas

HOE STRIK IK EEN STROPDAS?

Een das kan een kostuum maken of breken... Beermann DPP 18/20 heeft een grote collectie stropdassen op voorraad, zodat er altijd een passend exemplaar te vinden is. Een das maakt het verschil. Maar de juiste das op de juiste manier knopen heeft soms heel wat voeten in de aarde...